2020, nya möjligheter!

NU…är det dax att ta upp bloggandet igen 🙂

Det har hänt mycket sen jag skrev sist, nya kurser, målningar, renovering av kök och mycket mer. Ska försöka göra olika inlägg och visa nya bilder och målningar som kanske ska bli posters. Dessutom har jag många ideér på gång som jag vill förverkliga.

Nu är jag redo för 2020 och nya utmaningar!

Årsskiftet 2018/2019 handlade om renoveringen av vårt kök, det var tufft att totalrenovera själva och dessutom ha en man som var borta väldigt mycket. Jag fick släpa saker ner till lägenheten i källaren där det finns kokplattor, vi klarade det och är fortfarande gifta 🙂

Gamla köket börjar rivas ut, allt ska bort.

Jag har tyvärr inte någon bra bild på köket i helhet och just nu vill jag inte fota då det ser lite kaosartat ut med matlagning på gång.
Nu ska vi snart äta och jag ska börja klura på vad jag ska visa och skriva om nästa gång, tror jag ska visa vad jag har målat och skapat. Eller finns det något önskemål?

Kram KaSi

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: