HP Sprocket, liten och smidig skrivare!

Tänk vad många leksaker det finns för oss som tycker om teknik!

Senaste inköpet för min del är en HP Sprocket, det är en liten och smidig skrivare som jag enkelt kan ta med i väskan. Den skriver ut på små klisteretiketter och inga färgtoner behövs. Varje söndag har jag planerat veckan som kommer och klistrat in i en liten anteckningsbok.
Tänk att det blir så mycket roligare att planera vardagliga saker när det går att göra en snygg layout!

Kalender

Vart gör jag bilderna så jag kan skriva ut på min HP Sprocket?

Bilderna görs i en app, så det är enkelt att ta bilder med mobilen eller föra över från datorn. De flesta illustrationer m.m. gör jag i Adobes program.
I appen finns det många färdiga ikoner, ramar m.m. Jag använder mig av visst färdigt materiel men eftersom jag tycker om att rita gör jag det helst själv.

HP Sprocket

Det är enkelt att skriva eller rita själv på ett vanligt papper och sedan ta kort på det direkt i appen. Det som jag tycker extra mycket om är att bakgrunden är borta, alltså blir bara linjerna kvar. Sedan är det bara att byta till den den färg jag vill ha och bestämma vart på bilden jag ska placera det.

Vad använder jag?

Jag använder min Samsung Galaxy Note 8, när jag skapar bilderna. Det är en telefon som är bra på alla sätt, det blir skarpa bilder och att det är en inbyggd penna som alltid följer med. Det är lättare att skriva eller rita med en penna istället för ett finger.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: