Illustration

Uppstart och utveckling

Nu är det mycket på gång, tycker att det känns väldigt bra!

Nu har jag äntligen startat mitt företag, KarroS illustration & design. Det är mycket att lära, så det är tur att jag tycker om att lära mig nya saker och att jag har en man som förstår svårlästa texter. Det är ju många som har startat företag innan mig, kan de så kan jag!
Jag har jobbat med illustrationer och design tidigare, har gjort olika cyklister, logotyper, inbjudningskort till bröllop, posters mm. Då har jag arbetat både i datorn och på papper. Jag kommer att visa mer bilder på vad jag gjort och gör.

Just nu håller jag på med en logga till ett företag, när det är ok för dem och den är helt klar ska jag visa den här. Samtidigt håller jag på att lära mig mer om WordPress, det finns många bra och inspirerande kurser hos Distansskolan. Jag har tidigare gått flera kurser där, Illustrator (grund och fortsättning) och InDesign.
En annan kurs jag gått är Grafisk design/reklam på distans hos Forsbers skola.

Flamingomöster

Designen på hemsidan/bloggen kommer säkert att ändras under tiden jag lär mig WordPress.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: